U bent hier:   Welzijnsvelden > Arbeidshygiëne > Voeding
Inloggen
  Zoeken

Voedselveiligheid

Minimaliseren

Voedselveiligheid is het voorkómen van voedselvergiftiging, voedselintolerantie, voedselbederf, voedselallergieën en andere mogelijke risico's die met de bereiding en manipulatie van voedsel verband houden.

Het Federaal Voedselagentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) speelt via passende maatregelen en kwaliteitsbewaking een cruciale rol in die voedselveiligheid. Als personeelslid in een onderwijsinstelling dien je de voorgeschreven procedures van het FAVV te respecteren en mogelijke wijzigingen op te volgen.

Interessante links

Minimaliseren
  • Zorg voor hygiëne
  • Kwaliteitsbewaking door het FAVV
  • Erkenning, registratie, toelating
  • Autocontrole
  • Medisch attest
  • Opleiding

Onderwerpen over voeding

Minimaliseren
  • HACCP
  • Allergenen

Designed by Egenics